Choď na obsah Choď na menu
 


Muži MO 2010/2011

8. 8. 2010

16.kolo 7.11.2010, 13:30 (Trenč. Teplá)  

 

TJ Lokomotíva                 -          Dubodiel

Trenčianska Teplá

 

                      1           :        1                                        

                                              (0:1)

       

Trenč. Teplá: Čupalka - Hošták R., Ronec (33. Michalík), Rýdzi, Marušinec - Bagin, Šubert, Richtárech (72. Frohn), Sýkora - Martinus (46. Surovčík), Horváth 

 

Teplania nastúpili s čiernymi páskami na rukávoch a pred úvodným výkopom stretnutia si minútou ticha uctili pamiatku svojho spoluhráča a kamaráta Martina Doktora ktorý vo štvrtok tragicky zahynul. Po minulotýždňovom výprasku od Chocholnej chceli domáci aj tej hŕstke najvernejších priaznivcov ukázať že futbal hrať vedia a v pozmenenej zostave sa pustili s vervou do svojho súpera. Po počiatočnom oťukávaní viackrát nebezpečne pohrozili hostia svojimi protiútokmi, teplania to skúšali len strelami z diaľky avšak nedarilo sa im trafiť bránku. Vážnejšiu šancu si teplania vypracovali až v 23. min keď sa z ničoho nič v päťke súpera ocitol Horváth, avšak jeho strelu do stredu bránky so šťastím brankár hostí na bránkovej čiare chytil. V 27. minúte sa rútil na domácu bránu hosťujúci hráč a v poslednej chvíli ešte pred pokutovým územím zatiahol ručnú brzdu Bagin aj za cenu žltej karty. Hosťujúci kapitán sa z priameho kopu nemýlil a nádherne poslal hostí do vedenia. Teplania mohli odpovedať o pár minút neskôr keď sa Martinus dostal do samostatného úniku, rozhodca na prekvapenie všetkých odpískal útočný faul. Do konca prvého polčasu si už ani jedno z mužstiev žiadnu šancu nevypracovalo a tak odišli do kabín spokojneší hráči Dubodiela. V úvode druhého dejstva teplania prestriedali, namiesto Martinusa vstúpil do stretnutia oživiť hru domácich Surovčík. Teplania mali v druhom polčase viacej z hry, častejšie držali loptu na svojich kopačkách avšak proti dobre organizovanému mužstvu sa nevedeli presadiť. Hostia hrali trpezlivo, častým kuskovaním hry domácich do žiadnej šance nepustili, ba dokonca po chybe domáceho kapitána mohli svoje skóre zvýšiť avšak proti bol Marušinec keď v poslednej chvýli vykopával z bránkovej čiary. V závere stretnutia už teplania otvorili hru a všetko vsadili na jednu kartu s úmyslom stretnutie aspoň vyrovnať. Vyrovnávajúci gól sa nedarilo vsietiť ani Šubertovi keď ani jeden z jeho troch priamych kopov v sieti neskončil. Čo sa Šubertovi nepodarilo v závere riadneho hracieho času si vynahradil až v 94. min keď nádherne trafil z priameho kopu a rozhodol tak o spravodlivej a zaslúženej deľbe bodov.

  

Žlté karty : Bagin, Martinus, Hošták R.,

Červená karta: -

Rozhodoval: Sokol, Hruda,

 

MO 16. kolo výsledky

 

Zamarovce - Bošáca            4:0

Selec - H. Srnie                      4:5

Chocholná - Tr. Teplice       4:0

Tr. Turná - H. Súča            5:0

Kálnica - V. Bierovce          0:0

Soblahov - Tr. Jastrabie     2:4

Kočovce - V. Hradná         4:0

 

15.kolo 31.10.2010, 14:00 (Chocholná)  

 

Chocholná-Vel.                 -          TJ Lokomotíva                

                                                  Trenčianska Teplá

 

                      10         :        0                                        

                                              (1:0) 

 Myslým, že stretnutie nepotrebuje ďalší komentár. Výsledok vraví za všetko. Azda len toľko, že niektorí hráči si zrejme nezaslúžia obliekať teplanský dres a účinkovať v MO !!!!!

 

Trenč. Teplá:  

 

Žlté karty :

Červená karta:

Rozhodoval:

 

 

MO. 14. kolo výsledky

Trenč. Teplice - Zamarovce   2:3

H. Srnie - Kočovce                 1:1

Dubodiel - Kálnica                 2:2

Bošáca - Selec 2:0 nedohrané

V. Bierovce - Soblahov           2:0

Tr. Jastrabie - Tr. Turná         0:4

V. Hradná - H. Súča               2:1

 

14.kolo 23.10.2010, 14:00 (Zamarovce)  

 

Zamarovce                      -          TJ Lokomotíva                

                                                    Trenčianska Teplá

 

                      3           :                                               

                                               (1:0) 

 

V Zamarovciach sa hralo stretnutie priemernej úrovne. Teplania sa zamerali na dôkladné bránenie a rýchle protiútoky. Domáci si vytvárali sľubné gólové príležitosti, ale nedarilo sa im v koncovke. Vedúci gól sa domácim podarilo vsietiť až v 43. min keď po priamom kope do brvna dorazil do brány Kukučka. Hosťom vyšiel hneď v úvode druhého polčasu rýchli útok a na priebežných 1:1 vyrovnával Surovčík. Po góle domáci pritalčili hostí k bránke ale boli to práve teplania ktorý mohli strhnúť vedenie na svoju stranu avšak po samostatných nájazdoch najskvor Čupalku a potom Richtárecha sa stav stretnutia nemenil. Teplanom sa nepremenené príležitosti vypomstili keď v 81. min krásne do šibenice nedal šancu hosťujúcemu brankárovi domáci Drienka. Hostia sa ešte v závere stretnutia pokúšali aspoň vyrovnať, vsadili už vvšetko na jednu kartu a v poslednej minúte stretnutia vnikol do otvorenej obrany hostí Dárius Jančovič, nezištne nahral Myslivcovi, ktorý uzavrel stav stretnutia na konečných 3:1.

Trenč. Teplá: Hofer - Hošták R., Rýdzi, Bagin, Marušinec - Čupalka, Šubert, Surovčík, Sýkora - Richtárech, Frohn 

 

Žlté karty : 2-2

Červená karta: -

Rozhodoval: Kováčik

 

Dorast:  Trenčianska Teplá  -  Ľuborča 1:2

             Trenč. Turná "B" - Trenč. Teplá  4:2  (dohr. stret.)

Žiaci:     Trenčianska Teplá  -  Ľuborča 8:0

 

MO. 14. kolo výsledky

 

Velká Hradná - Chocholná    1:0

Horná Súča - Tr. Jastrabie    2:1

Tr. Turná - Horné Srnie        3:4

Kočovce - V. Bierovce          1:0

Kálnica - Tr. Teplice             1:2

Selec - Dubodiel                 1:2

 

 

 

 

 

 

13.kolo 17.10.2010, 14:00 (Trenč. Teplá)

 

TJ Lokomotíva                 -          Kálnica

Trenčianska Teplá

 

                      2                  0                                        

                                              (2:0)

V stretnutí mužstiev z dolnej časti tabuľky sa neočakával oslnivý futbal ale teplania aj napriek tomu chceli na domácom ihrisku pred tradičným súperom zvíťaziť, nakoľko v minulých sezónach sa im proti tomuto súperovi na domácom ihrisku darilo. Mužstvá sa v úvode zápasu len oťukávali bez vážnejších šancí na jednej či druhej strane, hral sa len medzišestnástkový futbal. Domáci vážnejšie pohrozili až v 26. min, keď v krátkom časovom slede zahodili tri tutové šance. V 35. min sa pekne uvoľnil Frohn, preštrikoval sa cez hosťujúcu obranu avšak jeho polostrela - poloprihrávka za pomoci hosťujúcich obrancov šla mimo bránu. Z následného dobre zahraného rohového kopu Frohnom sa do vzduchu zavesil Šubert a nekompromisnou hlavičkou nedal hosťujúcemu brankárovi šancu. Domáci sa po tomto momente upokojili, hrali s prehľadom a v 39. min zvýšili svoje skóre v stretnutí keď opäť po presnom centri Frohna bol v pokutovom území zápasníckym chvatom zastavený Šubert a rozhodca ukázal na biely bod. Loptu si postavil sám postihnutý hráč, pokutový kop s prehľadom premenil a potvrdil tým že po návrate z hosťovania v Opatovej n/V sa mu v teplanskom drese strelecky darí. Hostia si v prvom polčase vážnejšiu šancu nevypracovali a tak odišli mužstvá do kabín s dvojgólovým vedením domácich. Do druhého polčasu nastúpili teplania s úmyslom vylepšiť si nepriaznivé skóre v tabuľke a pridať aj nejaký ten gól a potešiť tým aj hŕstku najvernejších priaznivcov. Hostia sa tak isto nevzdávali, s výsledkom sa nechceli zmieriť a hneď v úvode druhého polčasu mohli znížiť keď hosťujúci útočník z päťky trestuhodne prestrelil. Teplania akoby týmto momentom ostali zaskočený, nevedeli sa dostať do zápasového tempa, čo mohli využiť po miernom tlaku hostia z Kálnice avšak dobre fungujúca teplanská obrana na čele s Čupalkom im nedovolila skórovať. V závere stretnutia sa už hralo bez šancí na oboch stranách a tak sa aj zápas skončil priaznivým výsledkom pre domácich. Teplania možu byť po tomto stretnutí skôr spokojný len s trojbodovým ziskom ako s predvedenou hrou. V stretnutí slabej úrovne s prehľadom rozhodoval Bulko.

      

 

Trenč. Teplá:Čupalka - Marušinec, Ronec, Rýdzi, Hošták R. - Majzel, Šubert, Surovčík, Sýkora (65. Janiš M.) - Richtárech, Frohn

 

  

Žlté karty : 0:2

Červená karta: -

Rozhodoval: Bulko, Klimčík

Dorast:  Trenčianska Teplá - Selec  1:6   (prípr. stretnutie)

Žiaci:  Tr. Teplice - Trenč. Teplá  1:4  (Gábriš 2, Motúz, Zúber)

 

MO. 13. kolo výsledky

Horné - Srnie  - Horná Súča        1:1

Trenč. Teplice - Selec                6:0

Chocholná Vel. - Zamarovce       1:0

Dubodiel - Soblahov                  2:0

Bošaca - Kočovce                      1:1

V. Bierovce - Tr. Turná               1:2

Tr. Jastrabie - V. Hradná            4:0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10.kolo 26.09.2010, 15:30 (Kočovce)  

 

Selec                                 -          TJ Lokomotíva                

                                                    Trenčianska Teplá

 

                      1           :        1                                        

                                              (1:0)

V prvom polčase mali viacej šťastia na svojich kopačkách domáci futbalisti, ujali sa vedenia a tak sa skončil aj prvý polčas. V druhom polčase sa snažili hostia niečo s výsledkom urobiť a po tlaku sa im podarilo vsietiť vyrovnávajúci gól keď Šubert trafil z 20 m šibenicu domácej brány. Hostia v závere stretnutia nevyužili ešte niekoľko vyložených šancí a naopak mohli to byť domáci ktorý mohli víťaztvo strhnúť na svoju stranu avšak v nastavenom čase nastrelili iba žrď. po konečnom hvizde rozhodcu sa tak mužstvá z dolnej časti tabuľky rozišli spravodlivou deľbou bodov.

 

Trenč. Teplá: 

Žlté karty : Martinus, Majzel, Richtárech, Sýkora

Červená karta: -

Rozhodoval: Pavlovič

 

Dorast:  Beckov  - Trenčianska Teplá    ?

Žiaci: Trenčianska Teplá   - Dubodiel    6:0

 

11.kolo 19.09.2010, 14:30 (Trenč. Teplá)  

 

TJ Lokomotíva                 -          Soblahov

Trenčianska Teplá

 

                      7                  2                                        

                                                       (1:1)

       

Trenč. Teplá:Čupalka- Majzel, Ronec, Rýdzi, Janiš J.-Sýkora (75. Janiš M.), Surovčík, Šubert, Uhlík (25. Richtárech) - Marušinec, Martinus (62. Frohn)

 

Ideálne futbalové počasie avšak komorná atmosféra a len zopár najvernejších priaznivcov. Tak by sa dalo na začiatok charakterizovať stretnutie 11. kola MO medzi Trenč. Teplou a Soblahovom. Teplania chceli v tomto stretnutí potvrdiť že futbal hrať vedia a nelichotivé výsledky sú len určitým dielom náhody. Hostia chceli na súperovom ihrisku taktiež získať nejaký ten bodík a už v úvode stretnutia v 2. minúte sa ujali vedenia po krásnej strele svojho kapitána do šibenice Čupalkovej brány. Domácich tento gól akoby zaskočil, na ihrisku pôsobili ustráchane a po nebezpečných brejkoch hostí mohli inkasovať keď lopta po strelách hosťujúcich hráčov viackrát len tesne minula domácu bránku. Domáci útočníci boli v útoku absolútne neškodný a ako sa dávajú góly im predviedol Rýdzi v 23. min, keď z vlastného pokutového územia obišiel všetko čo mu stálo v ceste a pohodlne povedľa brankára vyrovnal na 1:1. Po vyrovnaní sa hra vätšinou odvíjala medzi šestnástkami. V 30. min sa do samostatného úniku dostal domáci Martinus v pohode obstrelil hosťujúceho brankára avšak lopta sa obtrela len o žrď hosťujúcej bránky. Prvý polčas sa tak skončil spravodlivou remízou. Teplania nastúpili do druhého polčasu po dohovore trénera s úmyslom čo najskôr stretnutie strhnúť na svoju stranu. Vedúci gól sa už hneď v úvode podarilo streliť mladučkému Sýkorovi a zaznamenal tak svoj premierový gól u mužov v MO. V priebehu nasledujúcich 10. min zvýšili skóre v prospech domácich Šubert a Surovčík, na 5:1 upravil svojim druhým gólom v stretnutí Rýdzi. Hostia po týchto góloch úplne kapitulovali, domáci zatlačili hostí pred bránku a bolo len otázkou času kedy bude skóre narastať. Z ojedinelého protiútoku sa hosťom podarilo skorigovať stav na 5:2. V závere stretnutia okorenili domáci svoju dobrú hru v druhom polčase ešte gólmi Marušinca a Richtárecha. Stretnutie sa tak skončilo jednoznačnou výhrou Teplanov. V slušne hranom stretnutí s prehľadom rozhodoval Oppenberger.

  

Žlté karty : Richtárech, Ronec, Janiš J.,

Červená karta: -

Rozhodoval: Oppenberger

Dorast:  Trenčianska Teplá - D. Poruba  3:0 kont.

Žiaci:  Trenčianska Teplá - voľno

 

 

 

 

 

 

 

10.kolo 26.09.2010, 15:30 (Kočovce)  

 

Kočovce                                    TJ Lokomotíva                

                                                   Trenčianska Teplá

 

                      5                  2                                        

                                                      (2:0)

Domáci začali veľkým tlakom, hralo sa na ťažkóm teréne za neustáleho dažďa. Domáci mali územnú prevahu a v 35. min sa ujali vedenia z pokutového kopu Dobošom. Gólom do šatne zvyšoval Doboš na 2:0 pre domácich. V druhom polčase v 46. min Filus dával na 3:0. V 59. min hostia znižovali na 3:1 Surovčíkom. V týchto chvíľach mali územnú prevahu hostia a pokúšali sa zvrátiť nepriaznivý stav stretnutia. V 69. min domáci Klas sa pekne uvolnil a dával na 4:1. V 74. min striedajúci Kozic upravil na 5:1 a v závere stretnutia v 84. min hostia už len skorigovali stav stretnutia na konečných 5:2 Rýdzim. Víťazstvo v tomto zápase je pre domácich úplne zaslúžené a naopak zdá sa že niektorý hráči hostí sa už pomali uložili na zimný spánok čomu nasvedčujú aj posledné výsledky v MO !!!

 

Trenč. Teplá:  Hofer (Čupalka) - Uhlík, Ronec, Michalík, Marušinec - Bagin (Sýkora), Šubert, Rýdzi, Frohn (Martinus) - Richtárech, Surovčík

Žlté karty : Bagin, Hofer, Sýkora, Ronec

Červená karta: -

Rozhodoval: Šugra

 

Dorast:  Tr. Turná "B" - Trenčianska Teplá  - nehrali

Žiaci:  Motešice - Trenčianska Teplá   0:0

 

9.kolo 19.09.2010, 15:30 (Trenč. Teplá)  

 

TJ Lokomotíva                 -          Trenč. Turná

Trenčianska Teplá

 

                      0                  8                                        

                                                      (0:7)

             !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Po počiatočnom oťukávaní sa hostia šli do vedenia v 7. min keď si nešťastne loptu do vlastnej siete stečoval Šubert. V 9. v čistej gólovej príležitosti zlyhal Richtárech keď mohol vyrovnať avšak trestuhodne prestrelil. Od tohto momentu dávalo góly už iba jedno mužstvo keď už v 28. min bolo hrozivých 0:5 a samozrejme aj po zápase. Hostia zvýšili svoje skóre v 38 min z pokutového kopu na 0:6, a polčasové skóre uzavreli na hrozivých 0:7. V druhom polčase hostia zjavne polavili vo svojej hernej aktivite, skóre už chválabohu pre domácich nenarastalo. Domácim nebolo v tomto stretnutí súdené streliť gól keď 69. Šubert nepremenil dokonca ani pokutový kop. Konečné skóre stretnutia uzavreli hostia v 75. min keď prekrásnou strelou spoza pokutového územia vymietli pavučinu Čupalkovej brány.

Trenč. Teplá:  Hofer (29. Čupalka) - Majzel, Šubert, Michalík, Marušinec - Sýkora (46. Horváth), Surovčík, Bagin, Rýdzi, Martinus (49. Frohn), Richtárech

  

Žlté karty : Bagin

Červená karta: -

Rozhodoval: Marcinát, Kováčik, Majcher

Dorast:  Trenčianska Teplá - Selec  0:2

Žiaci:  Trenčianska Teplá - Neporadza  2:0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7.kolo 12.09.2010, 16:00 (Horná Súča)  

 

Horná Súča                      -        TJ Lokomotíva               

                                                 Trenčianska Teplá

 

                      2           :        2                                        

                                                      (1:0)

V Hornej Súči sa hralo na rozmočenom a nerovnom teréne stretnutie dvoch rozdielnych polčasov s množstvom nepresností na oboch stranách. V prvom polčase boli domáci aktívnejší a ako tradične zahodili aj tie najvyloženejšie šance keď viackrát zachránil dobre a v pohode chytajúci Čupalka, v 17. min mu po lišiackej strele Kučeráka pomohlo brvno.  Hostia vážnejčie pohrozili  až v 23. min keď nebezpečne zakončil Richtárech, bránku však netrafil. V 25. min prenikal do pokutového územia Richtárech, domáci ho zastavili faulom, rozhodcova píšťalka však ostala nemá. Hornosúčania išli do vedenia v 30. min, keď po presnom centri Kučeráka skóroval hlavičkou nepokrytý Chlebana.  V závere polčasu z trestného kopu Šubert mieril len do brvna. Do druhého polčasu nastúpili teplania po dohovore trénera s úmyslom niečo s výsledkom urobiť, hra sa postupne vyrovnala a teplania po prestriedaní prebrali aktivitu v stretnutí na svoje kopačky. Teplanom sa ich snaha a aktivita oplatila, vypracovávali si čisté gólové príležitosti a v 73. min Martinusom po peknej hlavičke vyrovnali. S remízou sa teplania nechceli uspokojiť, cítili že majú aj na viac ako na bod a v 85. min ich poslal do vedenia hlavičkou po skrumáži v domácom pok. území Šubert. Podla hl. rozhodcu sa mali nastavovať 3 minúty, avšak domácim sa podarilo vyrovnať v 95. min keď remízu v poslednej chvíli ratoval opäť Chlebana. Potvrdilo sa, že treba hrať až do posledného hvizdu rozhodcu. Najslabším článkom stretnutia bol hl. rozhodca Klimčík, ktorý kazil hru svojimi nepresnými verdiktami na oboch stranách. V konečnom dôsledku je remíza spravodlivým výsledkom pre obe mužstvá aj keď si teplania už už odvážali z H. Súče 3 body.

 

Trenč. Teplá: Čupalka - Hošták R.(75. Sýkora), Ronec,Michalík, Marušinec (46. Horváth) - Uhlík, Šubert, Rýdzi, Bagin - Richtárech (90+ Záhorák), Martinus

  

Žlté karty : Martinus, Marušinec

Červená karta: -

Rozhodoval: Klimčík

Dorast:  V. Hradná - Trenčianska Teplá  (nehrali, nesp. terén)

Žiaci:  Svinná - Trenčianska Teplá   2:0, (0:0)

6.kolo 05.09.2010, 16:00 (Trenč. Teplá)  

 

TJ Lokomotíva                 -          Veľká Hradná

Trenčianska Teplá

 

                      4                  0                                        

                                                      (2:0)

Domáci tím nastúpil už na druhý zápas v priebehu týždňa a po ťažkom zápase s Trenč. Teplicami chcel na domácom ihrisku bodovať naplno. Zápas začal na nerovnom teréne  opatrne, domáci sa nevedeli dostať do zápasového rytmu a boli to práve hostia, ktorý pôsobili na ihrisku aktívnejšie. Teplania sa začali presadzovať až od 15. min ked po sérii rohovych kopov sa ujali vedenia gólom Šuberta po krásnej  presne umiestnenej hlavičke. Od tohto momentu prebrali teplania iniciatívu v stretnutí a s chuťou hrajúci Surovčík a Rýdzi zamestnávali hosťujúcu obranu nebezpečnými útokmi. Náskok teplanov mohol zvýšiť na hrote tiež dobre hrajúci Richtárech avšak trestuhodne zlyhal včistej šanci. V 25. min bol po ukážkovej akcii faulovaný v pokutovom území Seneši a Šubert sa z 11 m kopu nemýlil.  Teplanov mohol ešte do polčasu ukludniť tretím gólom Richtárech avšak opäť prestrelil. V druhom polčase sa po vetre očakával nápor domácich ktorý však neprišiel a po viacerých nepresnostiach sa teplania zahrávali s výsledkom. Hostia sa nevzdávali, snažili sa s výsledkom stále niečo urobiť zo začiatku druhého polčasu mali aj miernu hernú prevahu avšak bez ohrozenia Hoferovej bránky. Teplanom sa často naskytoval priestor na rýchle brejky avšak svoje rýchle akcie nedotiahli do konca. V tomto stretnutí nebolo súdené streliť gól Richtárechovi keď ani jeho tretia čistá šanca neskončila vsieti, lopta sa po prekrásnom lobe z 30 metrov obtrela len o brvno hosťujúcej brány. V 62. minute nastúpil na trávnik Martinus, útočná sila teplanov sa viacej oživila a bol to práve tento hráč ktorý mohol po svojom nástupe na ihrisko teplanov ukludniť avšak jeho technickú strelu brankár hostí končekami prstov vytlačil. V 71. min bol v pokutovom území nedovolene zastavený Martinus, loptu na biely bod si postavil neomylný Šubert a opäť skóroval. Od tohto momentu bolo na ihrisku už iba jedno mužstvo a bolo len otázkou času kedy sa teplanom podarí streliť ďalší gól. Podarilo sa to až v nadstavenom čase, keď po vyšachovaní hosťujúcej obrany uzavrel skóre svojim štvrtým gólom v zápase Šubert. Po nemastnom neslanom výkone v slušne hranom stretnutí sa z jednoznačnej výhry tešili Teplania a pripísali si do tabuľky 3 dôležité body.

 

Trenč. Teplá:  Hofer - Majzel, Ronec, Michalík, Marušinec - Uhlík (62.Martinus), Šubert, Seneši (28. Bagin), Rýdzi - Surovčík, Richtárech (75. Frohn)

  

Žlté karty : 37. Richtárech

Červená karta:

Rozhodoval: Koprivňanský

Dorast:  Trenčianska Teplá - Záblatie  3:1

Žiaci:  Trenčianska Teplá - Mn. Lehota  2:4

 

 8.kolo - predohrávka  01.09.2010, 17:00 (Trenč. Teplá)  

 

TJ Lokomotíva                 -          Trenč. Teplice

Trenčianska Teplá

 

                      1                  4                                        

                                                      (1:2)

V tradičnom susedskom derby stretnutí nastúpili teplania bez viacerých hráčov základnej zostavy s rešpektom proti aktuálnemu lídrovi tabuľky. Na rozmočenom trávniku začali opatrne obe mužstvá, prvú vážnu šancu mali hostia už v 3. min keď zahrávali priamy kop spoza pokutového územia, hosťujúci Bubenko však trafil len do múru. Tepličania boli v úvode stretnutia aktívnejší, domáci odvracali viaceré útoky len s námahou avšak v 13. min sa predsa len ujali vedenia keď po skrumáži v pokutovom území dali vedúci gól strelou spoza pokutového územia. Postupne sa do zápasového rytmu dostali aj teplania, ba dokonca viac krát nebezpečne vystrelili avšak Kopčan v hosťujúcej bráne sa nenechal prekvapiť. V 30. min zastavil Ronec prenikajúceho hráča hostí v pokutovom území len za cenu faulu a nariadený pokutový kop napálil Bubenko len do brvna Čupalkovej brány. Teplanov akoby tento moment naštartoval a vycítili, že sa dá hrať aj proti technicky vyspelému súperovi. V 35. min založil rýchlu akciu po krídle Frohn a po ideálnej prihrávke s prehladom technickou strelou vyrovnal Surovčík. Tepličanov tento moment nepoložil a už o 2. min odpovedali rovnakou mincou keď sa opäť ujali vedenia na 2:1. Do druhého polčasu nastúpili teplania s úmyslom stav stretnutia apoň vyrovnať, čo sa mohlo podariť hneď v úvode polčasu Frohnovi avšak z päťky trestuhodne prestrelil. Vetšina hry sa odohrávala na polovici súpera, teplania držali viacej loptu na svojich kopačkách avšak bez vážneho ohrozenia  Kopčanovej brány. Domáci nechávali pootvorené svoje zadné vrátka čo mohol využiť Krivda lenže vo vyloženej šanci netrafil už odkrytú bránu. V závere stretnutia vsadili teplania všetko na jednu kartu, snažili sa hrať vabank čo sa im vypomstilo keď po prečíslení obrany prekrásnou strelou spoza pokutového územia upravili Trenč. Teplice  na 1:3. V nadstavenom čase uzavrel skóre stretnutia na konečných 1:4 svojim druhým gólom v zápase Švikruha. Pre teplanov je tento výsledok po konečnom hvizde hl. rozhodcu veľmi krutý avšak za predvedenú hru proti silnému súperovi sa nemusia a nemajú začo hanbiť. V ďalšom stretnutí sa teplania predstavia opäť na domácom ihrisku tentoraz proti súperovi z V.Hradnej.               

 

Trenč. Teplá:  Čupalka - Hošták R. (46. Uhlík), Ronec, Michalík, Marušinec - Seneši (67. Záhorák), Šubert, Surovčík, Frohn - Martinus (84. Horváth), Richtárech

 

 

Žlté karty :

Červená karta:

Rozhodoval: Sokol, Bulko, Hruda

  

5.kolo  29.8.2010, 17:00 (Trenč. Jastrabie)  

 

Tr. Jastrabie                           TJ Lokomotíva

                                                 Trenčianska Teplá

 

                      0                      2

                                   (0 : 0) 

 

Domáci po víťazstve v minulom kole u nováčika zo Zamaroviec boli riadne nabudený a 3 body chceli potvrdiť na výborne pripravenom trávniku aj proti Trenčianskej Teplej. Úvod stretnutia však domácim celkom nevyšiel a boli to práve hostia ktorý pôsobili futbalovejším dojmom a viackrát nebezpečne pohrozili pred domácou bránou. V ďalšej desaťmínútovke prebrali iniciatívu domáci hráči avšak s viacerýmí nepresnosťami v gólových príležitostiach gól nestrelili, keď vynikol aj hosťujúci brankár Hofer. V 25. minúte stretnutia sa rútil sám na bránu hosťujúci Rýdzi, brankár domácich neskoro vybehol a útočiaceho hráča zastavil mimo pokutového územia iba faulom začo videl oprávnene červenú kartu a do brány domácich sa musel postaviť hráč z poľa. Následný priamy kop zahrával Šubert, lopta smerujúca do vinkla však skončila iba na brvne. Domácich tento moment nepoložil a hneď z protiútoku mohli skórovať, keď  loptu z bránkovej čiary vykopával Majzel. V 35. min po chybe na polovici ihriska sa rútil sám na bránu domáci hráč, Majzel ho takisto zastavil len za cenu faulu začo videl podobne ako domáci brankár červenú kartu a sily na ihrisku boli vyrovnané. Do polčasu hostia pohrozili nebezpečne ešte 1x keď po dobre zahranom rohu Frohna hlavičkou opečiatkoval brvno domácej brány Martinus. Druhý polčas sa niesol v znamení viacerých nepremenených gólových príležitostí na oboch stranách a bolo len otázkou času kedy niektoré mužstvo strhne vedenie na svoju stranu. Teplania boli v mnohých útokoch nebezpečnejší a po viacerých rohových kopoch sa im podarilo vsietiť vedúci gól keď sa do vzduchu ideálne zavesil Michálik a nechytateľnou hlavičkou otvoril skóre. Domáci hráči začali pootvárať svoje zadné vrátka, snažili sa nepriaznivé skóre v stretnutí zvrátiť, avšak hostia sa nestiahli a stále podnikali nebezpečné protiútoky. V 70 min mohol skóre teplanov zvýšiť striedajúci Richtárech avšak loptu vo vyloženej šanci zle trafil a namieril len tesne vedľa. O 10 minút si Richtárech všetko vynahradil a loptu pohodlne zasunul do domácej brány. V hektickom závere stretnutia už teplania svoje vedenie v zápase udržali a konečne po dlhej dobe sa dočkali víťazstva aj na súperovej pôde. Po dvoch nepresvedčivých výkonoch vonku si zaslúžene odviezli z Jastrabia 3 body.                       

 

Trenč. Teplá:  Hofer - Majzel, Šubert, Michalík, Marušinec - Rýdzi, Bagin, Surovčík, Hošták J. (84. Hošták R.) - Martinus    (62 Richtárech), Frohn (74. Janiš J.)

 

 

Žlté karty : Bagin, Michalík, Rýdzi, Martinus

Červená karta: 35. Majzel

Rozhodoval: Bulko, Šugra

 

Dorast: voľno

Žiaci: Skalka n/V - Trenč. Teplá 1:4 (Gábriš 2, Motúz, Zúber)

 

4.kolo  22.8.2010, 17:00 (Trenč. Teplá) 

TJ Lokomotíva                     -              Horné Srnie

Trenčianska Teplá

 

                      1            :            1

                                    (1 : 0) 

 

 V susedskom derby stretnutí sa od domácich hráčov iný výsledok ako víťazstvo ani neočakával keďže  po nelichotivých výsledkoch z ihrísk súperov mali čo naprávať. Teplania na svojho súpera doslova "vybehli" čoho výsledkom bol hneď v úvode stretnutia rýchli gól Hoštáka po prekrásnej diagonálnej prihrávke a pohotovom prehodení hosťujúceho brankára. Domáci hráči sa s jednogólovým vedením nechceli uspokojiť a stále búšili do svojho súpera avšak hosťujúca obrana na čele s brankárom odolávala keď aj najvyloženejšie šance ostali nevyužité. Prvý polčas sa hral takmer iba na jednu bránku keď hostia pohrozili len z ojedinelých protiútokov. V druhom polčase sa hra už vyrovnala, domácim sa v útoku prestalo dariť a naopak boli to hostia ktorý začali nebezpečne hroziť. V 65. min. podnikli hostia nebezpečný útok,  ktorý teplania zastavili len za cenu faulu za pokutovým územím. Hornosrňánia dokázali poskytnutú príležitosť využiť a nádherne umiestneným priamym kopom keď lopta vymietla šibenicu Hoferovej bránky vyrovnali stav stretnutia na 1:1. Teplanov tento gól nezlomil a do konca stretnutia bolo ešte dosť času s výsledkom niečo urobiť avšak hosťújúcu obranu aj po prestriedaní už vážnejšie neohrozili a tak sa stretnutie skončilo spravodlivou delbou bodov. Teplania si za tento výsledok možu spytovať svedomie keď pykali za nepremenené šance hlavne z prvého polčasu.

 

Trenč. Teplá: Hofer - Majzel, Ronec, Michalík, Marušinec     (46. Janiš J.), - Bagin (65. Záhorák), Rýdzi, Šubert, Hošták J.- Martinus (73. Frohn), Surovčík

 

Žlté karty : Martinus, Hošták J

Červená karta: -

Rozhodoval: Podmajerský, Švancara, Puna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.kolo  15.8.2010, 17:00 (V. Bierovce)  

 

V. Bierovce                                    TJ Lokomotíva

                                                       Trenčianska Teplá

 

                      8                        1

                                       (2 : 1) 

 

7 chýb hosťujúcich obrancov, 8 gólov domácich asi tak vyzeral priebeh stretnutia na ihrisku. Ak si niektorý hráči Trenč. Teplej nedajú určité veci v hlavách do poriadku, výsledky a body sa budú dosahovať velmi ťažko. Dnešný výkon zhrnutý do jednoho slova "hanba".

Trenč. Teplá: Hofer - Hošták R., Marušinec (71. Záhorák), Surovčík, Michalík - Bagin, Rýdzi, Šubert, Hošták J.(65. Horváth) - Martinus, Frohn (56. Richtárech)

 

Žlté karty : Hošták R., Hošták J., Michalík

Červená karta: -

Rozhodoval: Zemko

 

2.kolo  8.8.2010, 17:00 (Trenč. Teplá)  

 

 

TJ Lokomotíva                     -              Bošáca

Trenčianska Teplá

 

                      4                       0

                                       (4 : 0) 

 

Na dobre pripravenom trávniku nastúpili teplania s úmyslom čo najskôr odčiniť minulotýždňovú vysokú prehru a v tomto stretnutí chceli zvíťaziť. Od úvodného hvizdu sa schuťou pustili do súpera avšak bez výraznejších šancí. Skóre stretnutia otvoril až gólom do šatne navrátilec v domácom drese Šubert. Jednogólovým vedením teplanov odišli mužstvá do kabín. Úvod do druhého dejstva lepšie vyšiel teplanom a svoje vedenie v stretnutí poistili druhým gólom ktorý vsietil Surovčík. Hostia už po druhom góle pôsobili odovzdaným dojmom čo teplania využili na vsietenie ďalších gólov Frohno a opäť Surovčíkom. Stretnutie sa tak skončilo zaslúženou výhrou domácich 4:0. Na teplanské pomery pred vcelku slušnou návštevou s prehladom rozhodoval Murín.

 

Trenč. Teplá: Hofer - Hošták R.(65. Janiš J.), Surovčík, Marušinec, Rýdzi - Uhlík (46. Bagin), Šubert, Michalík, Hošták J.- Martinus (70. Záhorák),  Frohn

 

Žlté karty : -

Červená karta: -

Rozhodoval: Murín

 

 

 

 1.kolo  1.8.2010, 17:00 (Dubodiel)  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dubodiel                                     TJ Lokomotíva

                                                     Trenčianska Teplá

 

                      7                        0

                                       (4 : 0) 

 

V stretnutí dobrej úrovne mali domáci viac z hry a hlavne dokázali využiť svoje gólové príležitosti keď vyškolili teplanov z efektivity a zo siedmych šancí vsietili 7 gólov. Hostia sa ukázali ako technické mužstvo, ale ich snaha končila pred šestnástkou Dubodiela. Víťazstvo domácih je úplne zaslúžené, ale výsledok je krutý pre hostí.

Trenč. Teplá: Hofer - Hošták R., Šubert, Michalík, Marušinec - Bagin, Rýdzi, Surovčík, Hošták J.(68. Majzel) - Martinus (75. Janiš), Richtárech (46. Frohn)

 

Žlté karty : 74. Bagin

Červená karta: -

Rozhodoval: Šugra